You are not logged in.

1

Thursday, October 12th 2017, 11:49am

UL865 SSL CME ERROR: connection failed

Hi,

I'm trying to make a SSL connection to an HTTPS address, and been on this for days without success. The only address Ive managed to successfully connect to is www.google.co.uk, by downloading a root certificate off this forum. If i use the procedure in the SSL/TLS user guide to obtain the root certificate the connection fails.

AT#SGACT=1,1

#SGACT: 10.161.99.182

OK

AT#SSLSECCFG=1,0,1
OK
AT#SSLSECDATA=1,1,1,1468
> -----BEGIN CERTIFICATE-----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-----END CERTIFICATE-----

OK
AT#SSLEN=1,0
OK
AT#HTTPCFG=0,"gsm.videxbuilder.com",443,0,,,1,120,1
OK
AT+CMEE=2
OK
AT#HTTPQRY=0,0,"/"

+CME ERROR: connection failed


AT#SSLSECDATA=1,2,1
#SSLSECDATA: 1,1
-----BEGIN CERTIFICATE-----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-----END CERTIFICATE-----


OK

if anyone could please help, thanks

Aaron

2

Friday, October 13th 2017, 2:05pm

Hi Aaron,

Did you have newest firmware? This solves most problems in first step.
Please send me answer to following AT commands:

AT+CGMM
AT+CGMR

Regards,

Hüseyin

Rate this thread