You are not logged in.

1

Tuesday, March 30th 2010, 2:43pm

Response problem

I really have a big problem.

When I use RS-Term for testing, suddenly RS-Term didn't give any response. It always gives an error even AT+CPIN?. I change RS-232 cables, I try RS232-USB converter, doesn't change anything.

So what happened to the module?

It had worked properly before. Is it a hardware problem, such max 232 converter.? Can hardware reset be a solution?

Thanks.

2

Tuesday, March 30th 2010, 4:25pm

RE: Response problem

try to close in such a case RSTerm and start again. Mostly this helps.

3

Wednesday, March 31st 2010, 8:43am

RE: Response problem

I want to share the solution, maybe someone will get in trouble with RSTerm such a response problem.

After uploading Python files in the module, the module didn't give a response via RSTerm that's because the module get stucked in a mod, maybe the infinite loop in the software caused the trouble.

Whatever you do with RSTerm, you can not get a response. The solution is installing the firmware about your module. So the module can returns to its original, a kind of formatting.

So, I search for the solution both the software in the module and the serial communication with RSTerm works simultaneously. Wilhelm, have you got a solution?

Thanks.

Have a good day.

4

Wednesday, March 31st 2010, 9:41am

RE: Response problem

Quoted

Whatever you do with RSTerm, you can not get a response.

Never I heard it before. We know sometimes RSTerm stops running during a script upload. As I mentioned just close RSTerm and start again. The module or firmware from has noting to do with.

5

Monday, May 17th 2010, 4:29pm

RE: Response problem

There is no response since more than one week. For that reason I will close this thread.
Thank you for understanding.

Similar threads

Rate this thread